Η πηγή του ανθρώπινου "ΟΧΙ"

Όταν ένα παιδί γεννιέται, βγαίνει από μια ζεστή μήτρα 37 βαθμών, σε περιβάλλον 18-20 βαθμών. Αυτό από μόνο του είναι οδυνηρό, το σοκ της γέννησης.

Βεβαίως θα μπορούσε να το αντέξει και να επιβιώσει, αν τίποτα από τα ακόλουθα δεν συνέβαινε: Καθώς έρχεται στον κόσμο το γραπώνουν από τα ποδαράκια και το χαστουκίζουν στα πισινά. Το πρώτο καλωσόρισμα είναι ένα χαστούκι.

Το επόμενο καλωσόρισμα: Το αρπάζουν και το απομακρύνουν από τη μάνα του. Σωστά; Το απομακρύνουν από τη μάνα του. Θέλω να δώσετε σημασία σ' αυτό. Θα φαίνεται απίστευτο μετά από 100 χρόνια. Το απομακρύνουν από τη μάνα του. Η μητέρα δεν πρέπει ούτε ν΄ αγγίξει, ούτε να δει το μωρό της. Το μωρό στερείται τη σωματική επαφή με τη μητέρα του ύστερα από εννιά μήνες συνεχούς και άνευ όρων σωματικής επαφής με μεγάλη θερμοκρασία, αυτό που εμείς ονομάζουμε «οργονοτική ενεργειακή επαφή σωμάτων», την αλληλεπίδραση των πεδίων μεταξύ τους, δηλαδή τη θαλπωρή και τη θερμότητα.

Αλλά έχουμε και συνέχεια. Οι Εβραίοι εισήγαγαν ένα έθιμο πριν έξι ή εφτά χιλιάδες χρόνια. Την περιτομή. Δεν γνωρίζω γιατί την εφηύραν. Ακόμη και σήμερα παραμένει γρίφος.

Πιάστε αυτό το φτωχό πέος, κρατήστε ένα μαχαίρι – σωστά; - κι αρχίστε να πετσοκόβετε. Και όλοι τους ισχυρίζονται: «Δεν πονάει». Συνεχώς μας λένε «όχι, δεν πονάει». Το αντιλαμβάνεστε; Φυσικά αυτό είναι μια δικαιολογία, μια υπεκφυγή. Ισχυρίζονται πως τα έλυτρα των νεύρων δεν έχουν ακόμα αναπτυχθεί. Επομένως, η αισθαντικότητα των νεύρων δεν υφίσταται. Άρα, τα παιδάκια δεν νιώθουν απολύτως τίποτα.

Αυτό φυσικά είναι δολοφονία. Η περιτομή είναι μια επέμβαση από τις πιο επώδυνες και καταστροφικές που συμβαίνουν στα παιδιά.

Και τι απογίνονται τα μωρά; Απλά κοιτάξτε τα. Δεν μπορούν να μιλήσουν. Μόνο κλαίνε και συρρικνώνονται. Η δυνατότητα επαφής τους με τον κόσμο δραπετεύει βαθιά μέσα τους, μακριά από αυτόν τον απαίσιο κόσμο. Το παρουσιάζω αρκετά ωμά, αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Λοιπόν, αυτό είναι το καλωσόρισμα του παιδιού: Το αρπάζουν από τη μάνα. Η μητέρα δεν πρέπει να δει το μωρό της, καθώς είναι και στερημένο από τροφή για 24 ή 48 ώρες. Σωστά; Με το πέος του πετσοκομμένο.

Και μετά έρχεται το χειρότερο: Το καημένο το νεογέννητο, το ταλαιπωρημένο μωράκι, προσπαθώντας συνεχώς να ξανοιχτεί – ψάχνοντας για λίγη θαλπωρή, προσπαθώντας να βρει κάτι για να κρατηθεί, αντιλαμβάνεται επιτέλους τη μητέρα του, αγγίζει με τα χειλάκια του τη θηλή της. Και τι συμβαίνει; Η θηλή είναι ψυχρή, ή δεν διεγείρεται, ή το γάλα δεν βγαίνει, ή δεν είναι καλό. Κι αυτά είναι το σύνηθες. Δεν είναι απλά μια περίπτωση στις τόσες. Αυτά είναι ό,τι συμβαίνει σχεδόν πάντοτε. Είναι τα αναμενόμενα. Άρα, τι απομένει στο μωράκι να κάνει; Πώς αντιδρά σ' αυτά; Τι μπορεί να κάνει βιοενεργειακά; Δεν έχει τη δύναμη να έρθει κοντά και να σας πει: «Άκου, υποφέρω τόσο πολύ – μα τόσο πολύ». Δεν λέει «όχι» με λέξεις, για να το καταλάβετε, αλλά αυτή είναι η συγκινησιακή του κατάσταση.

Εμείς οι οργονομιστές το γνωρίζουμε αυτό. Το ξεθάβουμε από τους ασθενείς μας. Το ξεθάβουμε από τη συγκινησιακή τους δομή, από τη συμπεριφορά τους, όχι από τα λόγια τους. Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν κάτι τέτοιο.

Εδώ λοιπόν, με το ξεκίνημα της ζωής αρχίζει να φουντώνει η μοχθηρία. Εδώ αναπτύσσεται το «όχι». Το μεγάλο «ΟΧΙ» της ανθρωπότητας.
Και μετά αναρρωτιέστε γιατί ο κόσμος είναι τόσο άθλιος.