Περιοδικά άλλων συγγραφέων

Ξενόγλωσσα

"Towards Self Regulation: A Report by the Committee for Self-Regulation", ("Η πορεία προς την αυτορύθμιση: Μια αναφορά της επιτροπής για την αυτορύθμιση"), Εκδόθηκε ένα μόνο τεύχος με επικεφαλής έκδοσης την Lois Wyvell, 1949).

"Orgonomic Medicine". ("Οργονομική ιατρική", κυκλοφόρησε σε δύο τεύχη με άρθρα του Ράιχ, του Έλσγουορθ Μπέικερ, του Τσέστερ Ρέιφελ και άλλων γιατρών οργονομιστών, με επικεφαλής έκδοσης τον Μπέικερ. 1955-1956).

"International Zeitschrift fuer Orgonomie", ("Διεθνές περιοδικό της Οργονομίας", κυκλοφόρησε στο Ισραήλ, με επικεφαλής έκδοσης τον γιατρό οργονομιστή Walter Hoppe, περιέχοντας κυρίως δύσκολα περιστατικά από άτομα που θεραπεύτηκαν ύστερα από τη χρήση συσσωρευτή οργόνης, 1950-53).

"The Journal of Orgonomy", ("Το περιοδικό της οργονομίας"), εκδίδεται συνεχώς από το 1967 (δύο τεύχη ανά έτος), με κείμενα του Ράιχ και συνεργατών του αρχικά και στη συνέχεια με κείμενα επιστημόνων, κυρίως μελών του Αμερικανικoύ Κολεγίου της Οργονομίας.

"Offshoots of Orgonomy". Περιοδικό που εξέδιδε η επικεφαλής των εκδόσεων του Ράιχ, Lois Wyvell, η οποία υπήρξε για πολλά χρόνια η προσωπική του γραμματέας, ένα άτομο που ο Ράιχ εμπιστευόταν απόλυτα. Ειδικό ενδιαφέρον έχει η σειρά άρθρων σε συνέχειες γραμμένων από την Γουίβελ για τον Ράιχ, επειδή περιγράφονται πολλές ενδιαφέρουσες και άγνωστες λεπτομέρειες για την προσωπικότητα και τις απόψεις του. Το περιοδικό εκδιδόταν μεταξύ των ετών 1980 – 1987.

"Orgonomic Functionalism", ("Οργονομικός λειτουργισμός". Περιέχει κείμενα του Ράιχ. Επικεφαλής έκδοσης η διευθύντρια του Μουσείου Ράιχ Mary Boyd Higgins και ο Chester M. Raphael, M.D. Εκδιδόταν από το "The Wilhelm Reich Infant Trust Fund", 1990-1996).

Στην ελληνική γλώσσα

"Το περιοδικό της οργονομίας" με επιλεγμένα άρθρα από το ομώνυμο αμερικανικό περιοδικό έχει κυκλοφορήσει με την υποστήριξη και τη δωρεάν παροχή εργασίας και με τη χρηματοδότηση μελών του Ελληνικού Συλλόγου Οργονομίας σε 12 τεύχη έως σήμερα, 1987-2000. Σχεδιάζεται να αρχίσει εκ νέου η έκδοσή του εντός του 2014.